Hívjon most: 30/841-9002
Szombaton is nyitva 8:30-tól 13:00 óráig!

Kádár-kocka felújítási program a LemezTriónál

(kivitelezőt is ajánlunk)

Soha nem volt olyan felújítási lehetőség, mint most 2021-ben. Érdemes már év elején elgondolkodni a tetőfelújításon és elkezdeni számolgatni, szakembert keresni és lefoglalni, hogy amikor arra kerül a sor, időben tudjon lépni.

10*10-es háza van?

Ezeket a házakat a köznyelv csak Kádár-kockának nevezi.

Ha már nagyon szeretné lecserélni rajta a (pala)tetőt, akkor keressen minket, mert olyan ajánlatokat dolgoztunk ki, amely alapján könnyen kalkulálhat, hogy mennyibe fog kerülni az egész „akció”.


Mit kell tennie?

Keressen minket telefonon 06-30/841-9002 vagy személyesen Nyíregyházán, a Kállói úton lévő Bogyó udvarban!

3-féle csomagajánlatunk közül választhat (alap, médium, prémium), attól függően, hogy mennyit bír a pénztárcája. Ebből megtudhatja, hogy nagyságrendileg, mekkora összeggel kell kalkuláljon.


Segítünk a felmérésben!

Ha kiválasztotta az Önnek megfelelő csomagot, akkor rövid határidőn belül kimegyünk és felmérjük a tetőt. A felmérés ingyenes, ám csak abban az esetben, ha tőlünk vásárolja meg a tetőrendszert (cserepeslemez + ereszcsatornarendszer + kiegészítők). Ez esetben a végösszegen azt jóváírjuk, magyarán ennyivel kevesebbet számlázunk ki.


Kivitelezőt ajánlunk!

Olyan kivitelezőt ajánlunk Önnek, akivel mi is kapcsolatban állunk. Természetesen Ön választja ki, hogy kivel szeretne együtt dolgozni. DE! Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az idő előrehaladtával egyre több kivitelezőnek lesz tele a naptárja.


Nem csak Kádár-kocka!

Ajánlatunk természetesen nem csak 10*10-es, sátortetős, hanem nyeregtetős házakra is vonatkoznak!


Hívjon bennünket!

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor keressen minket telefonon: 06-30/841-9002!


Keressen személyesen!

Keressen fel minket személyesen: Nyíregyházán, a Kállói úton lévő Bogyó udvarban!